8.4 C
București
marți, 20 februarie 2024
AcasăSocialSocietateNicușor Dan: „În toamnă pasajul Doamna Ghica va fi deschis circulaţiei”

Nicușor Dan: „În toamnă pasajul Doamna Ghica va fi deschis circulaţiei”

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat că lucările la pasajul de la Doamna Ghica se vor încheia în această toamnă, iar primele două tronsoane din Prelungirea Ghencea vor fi gata la sfârşitul primăverii lui 2024.

„În aproximativ două săptămâni începe betonarea. Proiectul este în grafic, iar în toamnă pasajul Doamna Ghica va fi deschis circulaţiei”, a transmis primarul general.

Nicușor Dan a menționat că primele două tronsoane din Prelungirea Ghencea vor fi gata în primăvara anului 2024.

„Pe Prelungirea Ghencea sunt patru tronsoane, dintre care primele două vor fi gata în sfârşitul primăverii lui 2024, iar celelalte două vor fi scoase la licitaţie. O să avem în şedinţa de Consiliu General de sfârşit de iunie indicatorii şi după aceea imediat achiziţia publică pentru lucrări externe”, a spus Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

În altă ordine de idei, el a subliniat necesitatea şantierelor pentru rezolvarea problemei termoficării în Capitală.

„Dacă vrem să rezolvăm odată pentru totdeauna problema căldurii din Bucureşti, ceea ce am început să facem în sfârşit, aceste şantiere sunt necesare, nu se pot schimba conducte fără să sapi în asfalt. Pe de altă parte, ceilalţi operatori – Apa Nova şi toţi ceilalţi – au lucrările lor de întreţinere, care sunt, de asemenea, normale”, a menţionat edilul general al Capitalei. 

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
00:00:37

VIDEO. Mama lui Navalnîi îi cere lui Putin să predea cadavrul fiului său

Ludmila Navalnaia, mama liderului rus de opoziție Alexei Navalnîi, care a murit, a cerut ca președintele Vladimir Putin să-i predea cadavrul fiului său pentru...
00:01:06

VIDEO. Ucraina își fortifică apărarea în apropiere de Avdiivka

Armata ucraineană a declarat luni (19 februarie) că trupele sale ocupă noi poziții defensive în estul țării - și resping tentativele rusești de a...

Care este numărul pensiilor internaționale exportate de România

După intrarea României în Uniunea Europeană, un număr destul de mare de cetățeni români stabiliți în străinătate beneficiază de pensie achitată de statul...
Ultima oră
Pe aceeași temă