Primarul Capitalei, Nicușor Dan, scrie astăzi pe Facebook că lucrările în Parcul Cișmigiu continuă chiar şi în sezonul rece, transmite bursa.ro.
„Continuă lucrările în Parcul Cişmigiu chiar şi în sezonul rece. Proiectul care vizează reabilitarea Podului Mare este executat în proporţie de peste 80%, în prezent fiind realizate lucrări care nu sunt influenţate de temperaturile scăzute, precum: montarea pietrei cubice, realizarea cofrajelor pentru rigole ape pluviale şi finalizarea elementelor decorative în atelier”, a scris Nicuşor Dan.
Nicușor Dan vrea ca lucrările în parcul Cișmigiu să continue și în sezonul rece, totul urmând a fi gata până în martie 2023
El afimă că, potrivit contractului, proiectul urmează a fi finalizat în luna martie 2023.
„Totodată, am realizat expertiza Podului de Nuc şi vom demara anul viitor, prin Alpab, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, lucrările pentru consolidarea şi reabilitarea acestuia. De asemenea, pe parcursul ultimei luni, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement a înlocuit peste 100 de indicatoare şi plăcuţe informative”, mai spune Nicuşor Dan.
Trei construcții ilegale au fost demolate joi în parcurile Cișmigiu și Carol
Alte trei construcții ilegale au fost demolate de Municipalitate, joi, în parcurile Cișmigiu şi Carol, a anunţat viceprimarul Capitalei Horia Tomescu.
El a scris, pe Facebook, că reprezentanţii Primăriei Capitalei nu mai tolerează „ocuparea abuzivă” a spaţiului verde din parcurile administrate de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.
„De acum, cei care deţin aceste construcţii ilegale au două variante: ori le demolează singuri, ori le demolăm noi, caz în care vor plăti şi costurile aferente.
Continuăm până când fiecare metru pătrat de spaţiu verde este redat bucureştenilor”, a adăugat Horia Tomescu, potrivit agerpres.ro.
Municipalitatea a demolat, miercuri, o construcţie ilegală în zona Mioriţa din Parcul Regele Mihai.
Construcții și demolări ilegale la Craiova. Poliția Locală dă amendă, lucrarea continuă
În județul Dolj, inclusiv în municipiul Craiova, se remarcă o dezvoltare imobiliară, dar aprobările legale necesare sunt, uneori, destul de firave. Un caz controversat este legat de o clădire cu valoare istorică, de pe strada Sfinții Apostoli, care a fost demolată.
Urmărește România Liberă pe Twitter, Facebook și Google News!