12.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSocialNicușor Dan anunță primul pas pentru realizarea Drumului Radial 4

Nicușor Dan anunță primul pas pentru realizarea Drumului Radial 4

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost desemnat câştigătorul procedurii de achiziţie pentru studiul de fezabilitate aferent Drumului Radial 4 – Nord Expres, care va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca.

Potrivit edilului-șef, valoarea investiţiei este de 13.534.799 de lei pentru servicii de elaborare a studiului de fezabilitate, a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire şi obţinerea autorizaţiei de construire.

“DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km şi va face legătura între Bucureşti şi localitatea Corbeanca (Ilfov), pe ruta Bd. Poligrafiei – DNCB – Autostrada A0. În urma licitaţiei organizate de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti, a fost selectată Asocierea Grafic Tends (Leader), Studio Corona S.R.L Civil Engineering”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Drumurile radiale au fost, în repetate rânduri, argumentul edilului-șef, pentru abandonarea proiectului drumului expres între Splaiul Independenței din Capitală și Chiajna, început de precedentul primar general, Gabriela Firea, prin Pasajul Ciurel.

Fără continuarea proiectului drumului expres, Pasajul Ciurel nu ajută prea mult la fluidizarea traficului în una dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureștiului.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Declarațiile lui Gică Hagi, înaintea meciului cu Universitatea Cluj

Gheorghe Hagi este încrezător că formaţia sa, Farul Constanța, are capacitatea de a câştiga în deplasare cu Universitatea Cluj, chiar dacă va fi o...

Piața muncii din România, între îmbătrânirea populației active,lipsa investițiilor în dezvoltare de forță de muncă competitivă și exod

România se confruntă cu multiple provocări de ordin demografic, care vor impacta major piața muncii în următorii 10 ani: populația țării îmbătrânește, tinerii activi...

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată într-un incident tensionat la Senat, întrucât a primit, în data de 26 februarie 2024, un plic la...
Ultima oră
Pe aceeași temă