11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyle"N-a fost vorba în niciun moment de suicid." Adrian Mititelu junior, internat...

“N-a fost vorba în niciun moment de suicid.” Adrian Mititelu junior, internat la spital

Adrian Mititelu Jr. a avut parte de o perioadă dificilă după meciul dintre FC U Craiova și Dinamo. Implicat intens în activitatea echipei, el a cedat sub presiunea stresului, recurgând la antidepresive pentru a face față situației. Din nefericire, doza administrată a fost excesivă, provocând o intoxicație gravă. A fost nevoie de intervenția de urgență a echipelor medicale pentru a-l transporta de urgență la spital.

“N-a fost vorba în niciun moment de suicid”

“Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital.

N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a declarat Adrian Mititelu, citat de Iamsport.

Implicat profund în activitățile de la FC U Craiova, Adrian Mititelu Jr. se confruntă cu un nivel ridicat de stres în lupta echipei pentru a evita retrogradarea în Superligă. În încercarea de a face față presiunii și de a-și calma emoțiile, fiul patronului clubului ar fi recurs la administrarea unui număr crescut de pastile, conform declarațiilor făcute de tatăl său.

YouTube video

Din păcate, doza ingerată a fost excesivă. În ultima perioadă, tânărul Adrian Mititelu Jr. a fost supus unei presiuni extreme. După eliminarea echipei FC U Craiova din sferturile Cupei României (într-un meci câștigat la penalty-uri de către echipa Voluntari), acesta a criticat public managementul defectuos al clubului, declanșând un conflict deschis cu propriul său tată.

În replică, seniorul l-a acuzat pe fiul său că doarme până la ora 12 și că își petrece timpul în Herăstrău, sugerând astfel că acesta nu își dedică suficient timp și efortul pentru activitățile profesionale și pentru echipa de fotbal.

”El asta vrea de fapt, să conducă el. Bine, îi dau puterea lui, să conducă el, eu îmi văd de treaba mea.

Dar măcar să vină, nu să stea la București și să-l pună pe Blondu și pe Săceanu. Să vină și să stea el de dimineață și până seara la Craiova, nu să conducă echipa din Herăstrău”, spunea Adrian Mititelu despre fiul său.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă