9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internaționalMișcări ale companiilor aeriene din cauza războiului din Israel. Tarom suplimentează zborurile,...

Mișcări ale companiilor aeriene din cauza războiului din Israel. Tarom suplimentează zborurile, iar alte companii anulează

Majoritatea companiilor aeriene internaţionale au anulat zeci de zboruri către Tel Aviv, după ce Hamas a lansat un atac surpriză de amploare împotriva Israelului, relatează Times of Israel. Tarom, în schimb, suplimentează zborurile.

American Airlines, Air France, Lufthansa, Emirates, Ryanair şi Aegan Airlines se numără printre cele care au stopat zborurile.

Air France spune că a oprit zborurile spre Tel Aviv până la noi ordine.

Transavia, transportatorul low-cost al grupului Air France-KLM, a anulat, de asemenea, un zbor de la Paris la Tel Aviv sâmbătă seară.

La Varşovia, transportatorul polonez LOT spune că a anulat, de asemenea, un zbor spre Tel Aviv care era programat pentru sâmbătă.

Tarom repatriază români din Tel Aviv

Compania Tarom a anunţat că în noaptea de sâmbătă spre duminică va fi operat un zbor suplimentar de la Tel Aviv la Bucureşti.

„Compania TAROM anunţă suplimentarea zborurilor dinspre Tel Aviv spre Bucureşti, în această seară – noaptea 7-8 octombrie 2023, cu zborul RO1156 care va opera la ora 00.05 (ora Israel) în data de 08 octombrie 2023”, scrie compania pe Facebook.

Potrivit companiei aeriene, pentru fluidizarea formalităţilor de îmbarcare, pasagerii care au biletele emise pot efectua formalităţile de check-in online accesând următorul link:https://digital.tarom.ro/ssci/identification?lang=en-GB.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Președintele Senatului, Ciucă, speră ca România să plătească mai puțin de 6,7 miliarde USD pentru Roșia Montană

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și-a exprimat speranța că România va plăti mai puțin decât suma maximă cerută ca despăgubiri pentru blocarea proiectului minier de...

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...
Ultima oră
Pe aceeași temă