Micul dejun, adesea numit cea mai importantă masă a zilei, oferă o oportunitate vitală de a porni metabolismul și de a alimenta corpul și mintea pentru provocările care te așteaptă în ziua respectivă. Deși mulți nu se pot lipsi de micul dejun, știai că Michelle Obama îl „disprețuia” cu desăvârșire? În cadrul primului episod al podcastului Your Mama’s Kitchen, fosta primă doamnă a Statelor Unite s-a destăinuit despre alegerile sale alimentare, transmite Indianexpress.
„Cândva, am fost foarte pretențioasă la mâncare. Nu-mi plăcea niciun mic dejun – nimic. Iar fratele meu, care mânca tot timpul micul dejun, credea că sunt nebună”, a spus ea.
Michelle a adăugat că în familia ei existau mic dejunuri bogate pentru că fratele ei era un atlet în creștere. „Aveam de toate – cereale urmate de ouă omletă sau prăjite, urmate de multe pâine prăjită și șuncă și cârnați. Un mic dejun foarte consistent”, a continuat ea.
În consecință, ea a dezvăluit că „toată lumea din toată casa, de pe întreaga planetă, iubea micul dejun, cu excepția [mea]… Eu disprețuiam micul dejun”.
Astfel, ea a devenit „foarte încăpățânată” în privința micului dejun. „Am mâncat unt de arahide și jeleu în fiecare dimineață până când am mers la facultate. Asta era tot ce îmi plăcea cu adevărat. A fost un compromis pe care l-am făcut cu mama mea, pentru că are alune, asta înseamnă proteine, puțin ulei”, a spus ea.
Urmărește România Liberă pe Twitter, Facebook și Google News!