11.5 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăInternaționalMedvedev îl jignește grav pe Joe Biden: un bunic ciudat cu demență

Medvedev îl jignește grav pe Joe Biden: un bunic ciudat cu demență

Medvedev îl jignește grav pe Joe Biden spunând recent despre acesta că este „ un bunic ciudat cu demență”.

„Un bunic ciudat cu demenţă”, scrie vicepreşedintele Consiliului Naţional de Securitate Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Rusiei, într-o postare pe Telegram, când l-a descris pe preşedintele american Joe Biden.

„Rusia nu poate fi considerată responsabilă pentru faptul că americanii au ales preşedinte un bunic ciudat cu demenţă”, a scris Medvedev, autorul în trecutul recent al mai multor declaraţii jignitoare la adresa Occidentului, potrivit epicnews.ro.

Dmitri Medvedev i-a descris apoi pe liderii europeni care „vor suferi foarte frig acasă în această iarnă” drept „nebuni”. Oficialul a declarat că UE „a pierdut complet legătura cu realitatea şi îi obligă pe nefericiţii ucraineni să-şi sacrifice viaţa pentru a adera la Uniunea Europeană”.

Medvedev amenință că în doi ani va șterge Ucraina de pe hartă

Dmitri Medvedev, un aliat de lungă durată al lui Vladimir Putin, care este în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a postat miercuri dimineață un nou mesaj în care sugerează că, în doi ani, Rusia va șterge de pe hartă Ucraina, în urma războiului.

În mesajul publicat pe rețeaua socială folosită de oficialii ruși, Telegram, Medvedev pune la îndoială solicitarea Kievului privind importurile de energie în această iarnă, cu opțiunea de a amâna plata cu doi ani, potrivit The Guardian.

În context, el sugerează că solicitarea nu are sens pentru că, peste doi ani, Ucraina nu va mai exista. ”Doar o întrebare. Cine a spus că în doi ani Ucraina va mai exista pe harta lumii?”, transmite hotnews.ro.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...

România a obţinut recunoaşterea europeană a produsului „Plăcintă Dobrogeană”

România a obţinut recunoaşterea europeană cu Indicaţie Geografică Protejată (IGP) a produsului „Plăcintă Dobrogeană”, a anunţat Comisia Europeană. Cererea României de înregistrare a denumirii „Plăcintă...

12 lucruri de care trebuie să ții cont în perioada sarcinii

Tocmai ai rămas însărcinată? Probabil că ai început deja să te îngrijorezi cu privire la lucrurile pe care trebuie să le faci în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă