20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban: „România este guvernată prost şi direcţia pe care mergem este...

Ludovic Orban: „România este guvernată prost şi direcţia pe care mergem este greşită”

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a susţinut, duminică, la Alba Iulia, că România este guvernată prost şi că merge într-o direcţie greşită.

„România este guvernată prost şi direcţia pe care mergem este o direcţie greşită. Numai de noi depinde să schimbăm această direcţie. Iar asta înseamnă să ne ducem către toţi cei 75% dintre români care sunt nemulţumiţi de cum este condusă România, să le spunem că există soluţie, că soluţia nu este să stea deoparte, că nu suntem toţi la fel, că există oameni cinstiţi, că există oameni pregătiţi, că există oameni care nu mint, că există oameni care sunt preocupaţi de soluţii pe termen mediu şi lung, oameni care nu le trag ţeapă românilor aşa cum le-a tras ţeapă şi PSD, şi PNL”, le-a spus Ludovic Orban membrilor organizaţiei judeţene Alba a Forţei Dreptei.

El le-a cerut celor prezenţi să aleagă „o echipă care să facă treabă”. Întruniţi la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, aceştia şi-au ales preşedintele filialei, constituite în martie 2023, în persoana deputatului Daniel Gheorghe Rusu, singurul candidat. Ales în 2020 deputat pe listele AUR, Rusu a demisionat din partid în 2022.

În ianuarie, el a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu şi participaţie improprie la fals intelectual, fiind acuzat de săvârşirea mai multor nereguli pe vremea când era primar al comunei Şpring.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Pariază pe șansele României în EURO 24. Va trece de faza grupelor?

EURO 24 se apropie rapid, aducând cu sine nu doar spectacolul fotbalistic european, dar și o mare de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive....

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a premiat excelența olimpicilor preșcolari

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a organizat Gala Micilor Olimpici - cel mai mare eveniment din țară, dedicat preșcolarilor talentați, participanți și finaliști...

Cu cât va crește salariul minim

Salariul minim brut va crește la 3700 de lei, anunță un articol publicat pe site-ul Termene.ro. Decizia privind creșterea salariului minim în România este reglementată...
Ultima oră
Pe aceeași temă