25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăPoliticăLucian Bode: "Românii nu vor nici circul AUR, nici circul USR, nu...

Lucian Bode: „Românii nu vor nici circul AUR, nici circul USR, nu vor scandal”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat sâmbătă că pentru liberali nu a fost și nu va fi ușor să facă parte din actuala coaliție de guvernare. De altfel, acesta a făcut referire și la partidele AUR și USR, afirmând că românii nu doresc scandal.

„Nu a fost uşor şi nici nu va fi uşor să stăm în această coaliţie, dar trebuie să ţinem cont că traversăm vremuri complicate, în care românii vor să trăiască în linişte şi să aibă parte de un trai decent, să ştie că este cineva responsabil la conducerea ţării. Românii nu vor nici circul AUR, nici circul USR, nu vor scandal, nu vor ură şi dezbinare în societate, vor responsabilitate şi un plan de viitor concret din partea noastră”, a spus Bode la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung, potrivit Agerpres.

El a adăugat că PNL rămâne cel mai important partid de dreapta, având ca obiectiv câştigarea tuturor rundelor de alegeri din 2024.

„Noi, liberalii, suntem cel mai mare partid de dreapta şi vom rămâne aşa şi după alegeri, indiferent cât se chinuie unii să zică că fac un aşa-zis pol de dreapta. Când în formula aceea pui un partid progresist, de aventurieri politici, la pachet cu două formaţiuni de buzunar, poţi spune cel mult că faci un vehicul de salvare al unor lideri care rămân fără un loc de muncă, dar în niciun caz o construcţie politică serioasă”, a precizat Lucian Bode.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă