23.5 C
București
miercuri, 10 aprilie 2024
AcasăPoliticăLiderii organizației PNL din Republica Moldova se mobilizează pentru alegerile din acest...

Liderii organizației PNL din Republica Moldova se mobilizează pentru alegerile din acest an

Liderii organizaţiei PNL din Republica Moldova sunt decişi să obţină, la alegerile din acest an, rezultate la fel de bune ca la ultimele trei rânduri de scrutinuri electorale, când au ieşit pe primul loc, a declarat, sâmbătă, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, potrivit agerpres.ro.

El a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că filiala PNL din Republica Moldova are un rol important în cadrul organizaţiei liberale din diaspora, având în rândurile sale mulţi aleşi din administraţia locală.

“Am discutat cu primarii din Republica Moldova, membri în organizaţia PNL-Diaspora, despre situaţia politică din cele două ţări şi strategia partidului pentru alegerile din acest an. Colegii noştri de peste Prut sunt mândri de rezultatele pe care le-au obţinut la ultimele trei rânduri de alegeri din diaspora, când PNL a ieşit pe primul loc. M-am bucurat să aflu că sunt decişi să obţină un rezultat la fel de bun şi în 2024. În rândul organizaţiei noastre din diaspora, filiala PNL din Republica Moldova are un rol important, având în rândurile sale mulţi aleşi din administraţia locală. Pentru primarii pro-europeni de peste Prut, PNL este alegerea naturală, partidul nostru fiind cel mai mare susţinător al drumului Republicii Moldova către aderarea la UE”, a afirmat Nicolae Ciucă în postarea sa.

Totodată, acesta a spus că i-a asigurat pe preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, şi pe echipa acestuia, de tot sprijinul său.

“Le-am mulţumit liberalilor de aici pentru eforturile pe care le-au depus până acum şi pentru planurile lor ambiţioase pentru anul electoral 2024. I-am asigurat pe preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, şi pe echipa sa de tot sprijinul meu”, a arătat liderul PNL.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Sensul păcii

Nimeni nu s-a îndoit de cunoașterea istoriei și politicii de către Helmut Schmidt. Ministru al economiei, al apărării, cancelar federal al Germaniei, apoi director...

Republica Moldova participă la Summitul Iniţiativei celor Trei Mări, alături de România

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, va participa în ziua de 11 aprilie 2024 la Summit-ul Iniţiativei celor Trei Mări, care se desfășoară în orașul...

Avioanele britanice reiau misiunea de protecție în spațiul aerian al României

Marea Britanie a trimis din nou un detașament al RAF (Forțele Aeriene Regale) pentru a asigura protecția spațiului aerian al României, care face parte...
Ultima oră
Pe aceeași temă