26.7 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăLifestyleKate Middleton nu are voie să ofere autografe copiilor: "E una dintre...

Kate Middleton nu are voie să ofere autografe copiilor: „E una dintre acele reguli!”

Kate Middelton a refuzat să semneze autografe în cadrul apariției sale de luni, 22 mai, la Chelsea Flower Show.

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a făcut o vizită surpriză la picnicul inaugural pentru copii, unde a împărtășit o regulă regală neștiută, și anume că nu are voie să acorde autografe copiilor, potrivit foxnews.com.

„Nu știu să-mi scriu numele”, a spus Middleton, potrivit revistei People, „dar știu să desenez”.

Publicația a relatat că prințesa a desenat o floare pentru o fetiță de 7 ani pe nume Ruby, un copac pentru o altă fetiță și un iaz cu flori pentru un alt copil.

„Numele meu este Catherine. Nu am voie să mă semnez, este una dintre acele reguli”, le-a spus Middleton copiilor, când a fost întrebată de ce nu a putut să ofere un autograf.

În timpul ieșirii sale surpriză, Middleton le-a împărtășit copiilor prezenți că fiul ei cel mic, Prințul Louis, se ocupă și el de grădinărit.

„Louis cultivă fasole la școală. Le pui într-o cană și poți vedea cum cresc rădăcinile”, a spus Middleton.

Middleton le-a împărtășit elevilor importanța petrecerii timpului în aer liber. „Este atât de bine pentru corpurile și mințile noastre”, a spus ea.

Contul oficial de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales a distribuit o fotografie cu Middleton în timpul ieșirii sale.

Vizita lui Middleton are loc după ce soțul ei, Prințul William, a distrbuit pe Instagram un videoclip în care vâslește alături de HMS Oardacious, o echipă din marina regală care se concentrează pe sănătatea mintală.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Echipament moto BMW: ghidul complet pentru siguranță și confort pe două roți

Siguranța și confortul sunt priorități fundamentale pentru orice motociclist pasionat. Fie că ești un începător entuziast, fie un rider experimentat, alegerea echipamentului potrivit poate face diferența...
Ultima oră
Pe aceeași temă