15.6 C
București
miercuri, 7 iunie 2023
AcasăInternaționalJill Biden va lua parte la Nashville la un priveghi în memoria...

Jill Biden va lua parte la Nashville la un priveghi în memoria victimelor atacului armat

Prima Doamnă a Statelor Unite(SUA), Jill Biden, va participa miercuri seară la Nashville la un priveghi în memoria victimelor atacului armat de la o şcoală primară din oraş, potrivit purtătoarei sale de cuvânt, notează AFP.

„Copiii noştri merită mai bine”, a declarat Jill Biden luni, când a aflat că o persoană înarmată tocmai împuşcase trei elevi de nouă ani şi trei angajaţi ai unei şcoli creştine din Nashville.

După o vizită în Ohio, Prima Domană va merge miercuri seară în capitala statului Tennessee, a scris pe Twitter purtătoarea ei de cuvânt, Vanessa Valdivia, conform agerpres.ro.

Jill Biden va merge la Nashville la un priveghi în memoria victimelor atacului armat de acum două zile

Jill Biden va participa la un priveghi cu lumânări organizat într-un parc de primarul democrat al oraşului, John Cooper.

Luni, Audrey Hale, 28 de ani, a forţat intrarea în Covenant School cu două puşti de asalt şi un pistol, omorând mai multe persoane înainte ca poliţia să îl împuşte.

Tragedia, al cărei motiv rămâne necunoscut, a suscitat o vie emoţie şi a relansat dezbaterea asupra circulaţiei armelor de foc în Statele Unite, unde acestea reprezintă prima cauză de deces pentru minori.

Preşedintele Joe Biden a declarat că violenţa armelor de foc „sfâşie sufletul” Americii şi a lansat din nou apeluri la interzicerea puştilor de asalt, reaminteşte AFP.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Numărul câinilor capturați de ASPA a crescut în luna mai la 183

Numărul câinilor capturați de echipajele de prinzători ale ASPA a crescut în luna mai la 183, a anunțat marți serviciul public din București.Autoritatea pentru...

Românii au tendința de a fi reticenți la riscuri financiare și le lipsește educația și cultura financiară

Românii au o cultură scăzută pentru investiții pe piața de capital și sunt reticenți la riscuri financiare. În general, în România, piața bursieră nu...

Prețul grâului și al porumbului a crescut după distrugerea barajului din Ucraina

Prețul grâului și al porumbului a crescut marți dimineață, după ce distrugerea barajului din Ucraina a stârnit îngrijorare cu privire la aprovizionarea cu alimente...
Ultima oră
Pe aceeași temă