17.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăLifestyleInna, turneu de mare amploare în America. "Abia aștept să fim pe...

Inna, turneu de mare amploare în America. “Abia aștept să fim pe scenă și să ne bucurăm”

Inna merge în acest an într-un super turneu care va străbate America și Canada, începând din luna aprilie, marcând astfel a patra sa incursiune în aceste teritorii în cursul carierei sale. Artista va urca pe scenele pe care au evoluat nume sonore precum The Rolling Stones, Black Eyed Peas, Thalia sau Katy Perry, demonstrându-și astfel talentul și capacitatea de a cuceri publicul internațional.

“Îmi doream foarte mult să am o piesă de locul 1 în America”

“America este un teritoriu după care au am tânjit foarte mult și la un moment dat îmi era adresată întrebarea: ‘Ce plauri de viitor ai sau ce ai mai vrea să faci’ și îmi doream foarte mult să am o piesă de locul 1 în America.

Am avut, dar recunosc că nu s-a mai întâmplat de atunci. Însă, Europa și celelalte teritorii răspund foarte bine. Însă, cum America este creată și alcătuită din cetățeni români, spanioli, turci, nemți, mexicani. Am deschidere foarte mare acolo și mă primesc cu drag, chiar dacă piesele mele nu sunt locul 1 acum în America. Turneul înseamnă 10 zile pline de concerte.

Foarte multă călătorie între concerte, foarte multe repetiții. Am o echipă care mă sprijină mereu. Abia aștept să fim pe scenă și să ne bucurăm”, a declarat Inna, potrivit știrileprotv.ro.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

Polonia a emis un avertisment în privința deplasărilor în Israel, Palestina și Liban

Ministerul polonez de Externe recomandă cetățenilor să nu se călătorească în Israel, Palestina și Liban, notează Reuters. "Nu poate fi exclusă posibilitatea unei escaladări bruște...
Ultima oră
Pe aceeași temă