7.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSocialIncendiu puternic: 7 locuințe distruse. FOTO

Incendiu puternic: 7 locuințe distruse. FOTO

Pompierii argeşeni au intervenit, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins şapte locuinţe din comuna Valea Mare Pravăţ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

“Intervenţia a fost una dificilă, dar cu toate acestea, flăcările au fost oprite din dezvoltarea la alte imobile alăturate şi s-a lucrat la lichidarea incendiului. (…) Incendiul a afectat şapte locuinţe şi o anexă gospodărească din lemn. Patru dintre locuinţe aveau în componenţă material lemnos şi la zidărie, care a favorizat arderea spre interior”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Foto: ISU Argeș


Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, la faţa locului fiind trimisă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

“Alimentarea cu apă la locul intervenţiei s-a făcut dintr-o sursă naturală de apă. (…) Nu au fost înregistrate victime”, menționează ISU Argeş.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit produs în urma unei improvizaţii la instalaţia electrică. 

Citește și:

Incendiu la un apartament din sectorul 5: a fost nevoie de evacuarea a 20 de persoane

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă