26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentIncendiu la un liceu din Tulcea. Aproximativ 400 de elevi s-au autoevacuat

Incendiu la un liceu din Tulcea. Aproximativ 400 de elevi s-au autoevacuat

Panică la Liceul economic „Delta Dunării” din municipiul Tulcea, unde aproximativ 400 de elevi s-au autoevacuat astăzi din cauza unui incendiu izbucnit în urma unui scurtcircuit apărut la un cablu.

Pentru stingerea incendiului apărut în holul clădirii la etajul al treilea au intervenit o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

„Până la ajungerea forţelor de intervenţie, elevii care se aflau în clădire au pus în aplicare planul de evacuare în cazul producerii unui incendiu, întocmai exerciţiilor efectuate periodic cu sprijinul pompierilor tulceni. Astfel, aproximativ 400 de elevi care se aflau în corpul principal al Colegiului Economic s-au autoevacuat în siguranţă”

au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor intervenţie de angajaţii liceului, cauza probabilă de producere a evenimentului fiind un scurt circuit la un conductor electric.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă