6.8 C
București
duminică, 18 februarie 2024
AcasăSocialJustițieÎncă 30 de zile de arest pentru frații Tate

Încă 30 de zile de arest pentru frații Tate

Tribunalul Bucureşti a admis miercuri cererea DIICOT de prelungire cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare preventivă pe numele fraţilor Andrew şi Tristan Tate, cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul a două complice – o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, informează Agerpres.

Cei patru se află în arest din data de 30 decembrie 2022, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători.

Fraţii Tate, care au cetăţenie britanică, cele două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Andrew Tate a postat în aceeași zi un mesaj pe contul său de Twitter. „Toată viața mea a fost un război. Am cicatrici de la urme de cuțit. Am 87 de partide disputate ca luptător profesionist. Acum sunt într-o pușcărie din România”, a spus Tate.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Primarul Capitalei, despre stadiul lucrărilor la Podul Grant: „S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt”

Nicuşor Dan a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, că lucrările de reabilitare la Podul Grant avansează. Conform primarului general,...

Turcii de la ESTA dau primul examen pe șoselele României

ESTA, un constructor din Turcia cu sucursală la Moscova, a câștigat licitația pentru modernizarea DN 71 Bâldana-Târgoviște. Constructorul turc ESTA va demara lucrările de...

Ministrul român al Apărării s-a întâlnit cu ministrul german, Boris Pistorius. Germania a întărit apărarea aeriană a României

Ministrul Apărării Naționale al României, Angel Tîlvăr, aflat la Conferința de Securitate de la München, a avut o întâlnire cu ministrul german al Apărării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă