6.1 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăLifestyleHotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Cât costă o noapte de...

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Cât costă o noapte de cazare

Astăzi, 22 decembrie 2023, Hotelul de Gheță Bâlea Lac s-a deschis. Cu tema “Art&Ice”, construcția aduce un omagiu artiștilor celebri la nivel mondial, fiecare cameră purtând numele unui maestru al creației.

Cu toate că amenajarea în acest an a hotelului a fost mai provocatoare din cauza temperaturilor relativ mai ridicate, primele patru igluuri sunt deja pregătite să ofere o experiență unică de cazare. Tariful pentru o noapte de răsfăț în Hotelul de Gheață depășește 600 de lei, iar oaspeții au posibilitatea de a se bucura de această atmosferă specială pentru cel mult două nopți.

Deschiderea oficială a Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac a avut loc, iar această atracție efemeră promite să ofere o experiență de neuitat în inima naturii, la peste 2.000 de metri altitudine.

Un important eveniment se va organiza la hotel

Ununl dintre cele mai așteptate evenimente la noul Hotel de Gheață de la Bâlea Lac este lansarea cărții “Warhol After Warhol”, un bestseller internațional apărut în 2023. La eveniment, va fi prezent și autorul cărții, criticul de artă și scriitorul Richard Dorment, oferind o oportunitate unică pentru iubitorii de artă să interacționeze cu o figură prominentă din lumea literară și artistică.

Pe lângă prezența lui Dorment, la eveniment se vor alătura și personajul principal al poveștii polițiste, Joe Simon, alături de alte personalități internaționale, inclusiv ambasadori și jurnaliști de la cele mai prestigioase trusturi de presă. Organizatorii au pregătit o surpriză specială prin construirea unei camere dedicate celebrului artist Andy Warhol, cu statuete de gheață inspirate de cartea în sine și de momentul lansării.

Lansarea cărții “Warhol After Warhol” este programată să aibă loc la sfârșitul lunii ianuarie, oferind astfel o experiență culturală de excepție pentru oaspeții Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă