37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiHorațiu Mălăele, diagnosticat cu Covid - 19!

Horațiu Mălăele, diagnosticat cu Covid – 19!

Potrivit acestora, ”Horațiu Mălăele va fi prezent la Iași prin intermediul cuvintelor”.
Organizatorii Serilor Filmului Românesc au anunțat faptul că invitatul special al ediției va veni, totuși, la Iași, în viitorul apropiat, însă doar după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieșenii le așteptau

Organizatorii SFR au făcut pe facebook anunțul conform căruia Horațiu Mălăele nu va mai putea fi prezent la Iași în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020. Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public.

”Virusul nu alege – recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiții, spectatorii care îl așteptau la Iași sunt rugați să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă și film, în compania invitaților din program”, se arată în comunicatul organizatorilor SFR.

Biletele achiziționate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă