24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternaționalGuvernatorul Floridei a avut accident de mașină în Tennessee! Care este starea...

Guvernatorul Floridei a avut accident de mașină în Tennessee! Care este starea lui Ron DeSantis

Guvernatorul Floridei și aspirant republican la președinția SUA, Ron DeSantis, a fost implicat marți dimineață într-un accident de mașină în Tennessee, dar a fost rănit, a declarat un purtător de cuvânt al campaniei sale, notează BBC.

Guvernatorul se afla în Chattanooga, Tennessee, pentru strângerea de fonduri pentru campanie.

Purtătorul său de cuvânt, Bryan Griffin, a declarat că accidentul s-a produs în timp ce DeSantis se deplasa spre un eveniment.

Membrii echipei sale de securitate au suferit “răni minore”.

Echipa sa, însă, nu a fost rănită, a precizat Griffin. Nu au fost oferite alte detalii despre incident.

“În această dimineață, guvernatorul a fost implicat într-un accident de mașină în timp ce se deplasa la un eveniment în Chattanooga, Tennessee. El și echipa sa nu sunt răniți. Apreciem rugăciunile și urările de bine ale națiunii adresate lui”, se arată în declarația lui Griffin.

BBC a aflat că membrii echipei sale de securitate, angajați ai Departamentului de aplicare a legii din Florida, au suferit răni minore.

Domnul DeSantis, în vârstă de 44 de ani, candidează pentru nominalizarea republicană la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024, unde se așteaptă să îl provoace pe fostul președinte american Donald Trump.

DeSantis, cu mult în urma lui Trump

Ron DeSantis și-a depus candidatura la alegerile prezindențiale de anul viitor și a făcut din teme legate de așa-zisul „război cultural” din Statele Unite o componentă centrală a platformei sale electorale.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Reuters/Ipsos care a fost publicat în urmă cu o săptmămână, se arată că, în ciuda eforturilor lui DeSantis, Donald Trump domină autoritar competiţia internă republicană pentru alegerile prezidenţiale ce vor avea loc în noiembrie 2024, notează Hot NeWS.

„Cu cât oamenii îl cunosc mai bine, cu atât scade mai mult în sondajele de opinie”, l-a ironizat recent Donald Trump pe rivalul său din Florida.

De alunecarea lui Ron DeSantis în sondaje profită de asemenea ceilalți candidați republicani care îl urmăresc, cum ar fi fostul vicepreședinte Mike Pence. Cu toate acestea, șansele lor de a obține nominalizarea par limitate, potrivit AFP.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...

O despăgubire pentru daune produse de furtună a depășit 400.000 de lei. Riscul de furtună este pe locul al treilea în privința daunelor aduse...

Riscul de furtună a urcat pe locul 3 în topul riscurilor care au generat cele mai mari pagube locuințelor, după incendiu și explozie, a...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...
Ultima oră
Pe aceeași temă