3.7 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSportFotbalGranada - Athletic Club Bilbao, suspendat după ce un spectator a decedat

Granada – Athletic Club Bilbao, suspendat după ce un spectator a decedat

În minutul 17 al meciului dintre Granada și Athletic Club Bilbao, evenimentele au luat o turnură tragică atunci când un suporter al echipei gazdă a suferit un stop cardio-respirator în tribune.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, acesta nu a mai putut fi salvat, iar meciul a fost suspendat în urma acestei tragedii. Cluburile și autoritățile vor investiga cu siguranță circumstanțele evenimentului și vor lua măsurile necesare pentru a preveni astfel de situații în viitor.

Granada a găzduit partida din cadrul etapei cu numărul 16 din LaLiga împotriva echipei Athletic Club Bilbao. Oaspeții deschis scorul în doar 6 minute, prin reușita lui Inaki Williams.

Cu toate acestea, atmosfera a luat o turnură tragică în minutul 17, când Unai Simon, portarul echipei oaspete, a alertat arbitrul cu privire la faptul că un suporter al echipei gazdă se confruntă cu probleme medicale grave.

Conform informațiilor din presa spaniolă, spectatorul în cauză ar fi suferit un stop cardio-respirator. Echipa medicală a intervenit prompt la stadion, acordând îngrijiri medicale de urgență, după care suporterul a fost transportat la un spital din apropiere. Situația tragică a determinat suspendarea temporară a meciului pentru a acorda asistența necesară și pentru a gestiona incidentul.

ht

„Clubul Granada vrea să transmită sincere condoleanțe către familia și prietenii persoanei respective.

Meciul dintre Granada și Athletic Bilbao a fost suspendat după moartea unui fan al clubului nostru”, – se arată în comunicatul oficial publicat de clubul Granada pe Twitter.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Suedia avertizează privind spionajul rus, în special în Arctica

Serviciile de informaţii suedeze (SÄPO) au avertizat miercuri cu privire la ameninţarea teritorială reprezentată de spionajul rus, în special în Arctica, pe măsură ce...

De ce continuă protestele fermierilor în Europa?

Dintre toate protestele fermierilor din Europa, cele mai dure au fost în Paris și Bruxelles. În majoritatea țărilor UE, acestea continuă. Costurile mari la...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...
Ultima oră
Pe aceeași temă