11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportFotbalGigi Becali a făcut anunțul! Florinel Coman va părăsi FCSB. "A negociat...

Gigi Becali a făcut anunțul! Florinel Coman va părăsi FCSB. “A negociat deja”

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a făcut o declarație surprinzătoare, anunțând că Florinel Coman va părăsi clubul în această vară. Conform afirmațiilor sale, Coman a fost deja în discuții cu un alt club care este dispus să plătească clauza sa de reziliere de la FCSB, în valoare de 5 milioane de euro. Transferul este așteptat să fie confirmat oficial după încheierea sezonului, odată cu speranța echipei bucureștene de a câștiga primul titlu după o pauză de 9 ani.

Cu toate acestea, Gigi Becali a refuzat să dezvăluie numele clubului interesat de transferul lui Florinel Coman, menționând că nu are permisiunea de a face acest lucru în acest moment. Astfel, fanii rămân în suspans în ceea ce privește destinația viitoare a talentatului jucător.

“Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul. Nu am acordul să vă spun că el va pleca. Nu vă pot spune unde, ce și cum. Da, așa știu (n.r – că Florinel Coman va pleca în vară). El a negociat deja, dar nu vrea să spună. Le-am spus oamenilor că n-are rost acum, să fim campioni și după discutăm”, a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă