30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportFotbalGALERIE FOTO. Naționala de fotbal a decolat către Germania

GALERIE FOTO. Naționala de fotbal a decolat către Germania

Lotul echipei naţionale de fotbal a României a plecat astăzi către Germania, acolo unde va participa la turneul final al Campionatului European.

Tricolorii au decolat luni după-amiază cu o aeronavă charter a companiei Tarom.

Alături de lotul de 26 de jucători, anunţat de selecţionerul Edward Iordănescu vineri seara, în avionul pentru Germania s-a aflat şi mijlocaşul Olimpiu Moruţan, indisponibil pentru turneul final din cauza unei accidentări suferite la echipa de club.

El a fost invitat de conducerea FRF să se alăture delegaţiei oficiale pentru a le oferi colegilor săi sprijin moral şi a-şi arăta susţinerea pe timpul competiţiei.

Delegaţia României va fi cazată pe perioada EURO 2024 în Bavaria, la Wurzburg, un oraş de aproximativ 130.000 de locuitori.

România debutează la EURO 2024 în data de 17 iunie, în partida contra Ucrainei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 844. România participă la Summit-ul de pace pentru Ucraina doar prin ministrul de Externe

Peste o sută de țări participă, în Elveția, la Summit-ul de pace pentru Ucraina, iar România este reprezentată la acest eveniment mondial doar de...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat "un milion de voturi anulate și mii...
Ultima oră
Pe aceeași temă