31 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportFotbalFotografie virală. Lamine Yamal, binecuvântat de Leo Messi

Fotografie virală. Lamine Yamal, binecuvântat de Leo Messi

O fotografie cu Lionel Messi, fostul jucător al celor de la Barcelona, a devenit virală! Starul argentinian apare lângă un bebeluș, care este puștiul minune Lamine Yamal, la sfârșitul anilor 2000, și îl binecuvântează.

Imaginea a devenit virală după ce a fost distribuită pe social media de tatăl internaționalului spaniol, notează Forbes.

Fotografia a devenit, cum era de înțeles, virală și este prezent un Messi tânăr, cu părul lung și zâmbitor, care ar fi avut 20 de ani la acea vreme, în timp ce mama sa îi face baie unui bebeluș, Lamine Yamal, într-o cadă de plastic plină de bule.

Începutul a două legende,

a scris tatăl lui Lamine, Mounir Nasroui, în descriere.

Comentarii au curs lanț la acea poză. Majoritatea consideră că Messi îl „binecuvântează” pe micuț și îi „transmite puterile sale” tânărului care a debutat la FC Barcelona la vârsta de 15 ani.

În prezent, Lamine Yamal se află la selecționata Spaniei, la turneul EURO.

Lamine Yamal a debutat la echipa de primă ligă pe 29 aprilie 2023, înlocuindu-l pe Gavi în minutul 83 al meciului câștigat cu 4-0 împotriva lui Real Betis în La Liga.

În acea partidă, el a reușit să trimită un șut la poartă împotriva fostului portar al Barcelonei, Claudio Bravo.

Debutul său l-a consacrat ca al cincilea cel mai tânăr jucător din istoria La Liga, la vârsta de 15 ani, 9 luni și 16 zile.

Mai mult, el a devenit cel mai tânăr jucător care a apărut pentru echipa de primă ligă a Barcelonei de la Armando Sagi, care a debutat în 1922, cu peste un secol înainte.

Yamal a cucerit primul său titlu cu Barcelona pe 14 mai 2023, fiind parte din echipa care a câștigat La Liga în sezonul 2022–2023.

Cu toate acestea, el a ratat ceremonia de premiere a titlului în săptămâna următoare, fiind convocat la naționala Spaniei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță cele mai mari investiții din energie

În cadrul evenimentului ”Parteneriatul pentru Cooperare Transatlantică în Energie şi Climă,” premierul social-democrat Marcel Ciolacu a explicat faptul că România face investiții fără precedent...
Ultima oră
Pe aceeași temă