3.7 C
București
marți, 20 februarie 2024
AcasăSocialJustițieFostul polițist Cătălin Coman care a intrat peste o vecină și a...

Fostul polițist Cătălin Coman care a intrat peste o vecină și a amenințat-o a primit control judiciar

Fostul poliţist Cătălin Coman care a intrat luni dimineaţa peste o vecină în casă şi a ameninţat-o a fost plasat sub control judiciar, a confirmat Poliţia Capitalei, potrivit agerpres.ro.

Iniţial, Cătălin Coman, 56 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urma să fie dus în faţa unui magistrat cu propunere de arestare preventivă, însă procurorii au renunţat şi l-au plasat sub control judiciar.

Cătălin Coman a fost imobilizat de forţele de ordine, luni, după ce a refuzat să iasă din locuinţă în urma a circa opt ore de negocieri. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări.

Poliţiştii au descoperit, în urma unei percheziţii în casa fostului poliţist, două pistoale letale, deţinute în baza unei autorizaţii valabile, precum şi un pistol, neletal, supus autorizării pentru care avea certificat de deţinător, toate fiind păstrate în condiţiile prevăzute de lege.

Coman ar fi spart geamul locuinţei femeii duminică seara, după ce aceasta şi soţul ei i-ar fi cerut să nu mai facă gălăgie.

“Secţia 18 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi ameninţat-o pe femeie şi în alte situaţii cu acte de violenţă”, informa Poliţia Capitalei.

Cătălin Coman este preşedintele filialei partidului Mişcarea România Suverană (MRS) Sector 5, formaţiune condusă de fostul ministru de Interne Carmen Dan. Fostul ministru a anunţat că implicarea lui Coman “într-un scandal legat de acte violenţă” va fi sancţionată politic.

Fostul poliţist care și-a amenințat vecina cu moartea a fost reținut! Oamenii legii au găsit în locuința acestuia trei pistoale

Fostul poliţist de 56 de ani care a intrat peste vecina sa în casă, luni dimineaţa, și a amenințat că o omoară a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Potrivit Poliției Capitalei, acesta a fost imobilizat de forţele de ordine, luni, după ce a refuzat să iasă din locuinţă în urma a circa opt ore de negocieri. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări.

În urma unei percheziţii în casa fostului poliţist, oamenii legii au descoperit două pistoale letale, deţinute în baza unei autorizaţii valabile, precum şi un pistol, neletal, supus autorizării pentru care avea certificat de deţinător, toate fiind păstrate în condiţiile prevăzute de lege.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Revenire de senzație în Liga 1! Florin Costea a semnat cu FCU Craiova

Fostul internațional român Florin Costea este noul director sportiv al echipei FCU 1948 Craiova, în timp ce Robert Săceanu va fi director delegat, a...

Tragedie în familia viceprimarului din Huși: socrul acestuia, înecat în piscină

O tragedie profundă a lovit familia viceprimarului Ioan Valeriu Ciupilan din municipiul Huși, judeţul Vaslui. În urma unui incident nefericit, socrul său, în...

O carte de poezii a fost returnată la bibliotecă după 93 de ani

O persoană a returnat o carte cu poezii care a fost împrumutată de la bibliotecă în urmă cu 93 de ani. Biblioteca Licking County din...
Ultima oră
Pe aceeași temă