33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăLifestyleFosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj emoționant pentru Spike, actualul iubit

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj emoționant pentru Spike, actualul iubit

Livia se confruntă, în continuare, cu o mare controversă și cu o reacție negativă din partea publicului, după ce s-a aflat că a avut o relație cu Spike, cel mai bun prieten al soțului ei, Cătălin Bordea.

În ultimul an, Livia a fost intens criticată pe rețelele de socializare după ce a început o relație cu prietenul apropiat al fostului ei soț. Bruneta a avut curajul să posteze prima fotografie alături de Spike pe Instagram.

Iert lumea pentru că te are pe tine,

a scris Livia Eftimie, pe Instagram.

Livia, susținută de urmăritori

„Dragă Livia,

Știu că nu este ușor să te confrunți cu criticile și judecățile celor din jur atunci când inima ta a ales să iubească, nu trebuie să explicam viața și mai ales la astfel de persoane ce doar jignesc pentru ca altceva mai bun nu cunosc ,așa le este interiorul lor. Ești o femeie extraordinară, cu un suflet minunat, și vreau să știi cât de mult te admir pentru curajul tău de a-ți deschide inima încă o dată.

Nu lăsa cuvintele dure să îți umbrească bucuria și speranța. Meriți să fii fericită și să trăiești dragostea în toată frumusețea ei. Doar tu cunoști adevăratele tale sentimente și doar tu poți decide ce este mai bine pentru tine. Ai dreptul să-ți urmezi propria fericire și să iubești fără rețineri.

Amintește-ți că ești puternică și demnă de toată dragostea din lume. Cei care te critică nu pot înțelege profunzimea inimii tale și drumul pe care l-ai ales. Fii mândră de tine, de curajul și sensibilitatea ta, și nu uita niciodată cât de specială ești”, se arată în mesajul de susținere primit de Livia, în comentarii.

Cătălin Bordea, încă în stare de șoc

Cătălin Bordea trece printr-o perioadă extrem de dificilă în viața sa. După despărțirea dureroasă de soția sa, a suferit o pierdere devastatoare: mama sa a încetat din viață din cauza unei boli nemiloase.

Aceste evenimente tragice i-au adus multă suferință, afectându-i profund starea emoțională. Pentru a face față acestei greutăți, Cătălin a decis să caute sprijinul unui psiholog.

În prezent, la un an de la divorț, actorul vorbește deschis despre cum ședințele de terapie l-au ajutat să își depășească suferința și să își reconstruiască viața.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă