9.5 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internăFlorin Cîțu: Intervențiile PSD au distrus piața energiei, urmează să distrugă și...

Florin Cîțu: Intervențiile PSD au distrus piața energiei, urmează să distrugă și piața RCA

Fostul premier Florin Cîțu consideră că intervențiile PSD în economie au distrus piața energiei iar acum va fi distrusă și piața RCA, prin plafonarea prețurilor.

Senatorul Cîțu, fost președinte PNL, a lansat acest avertisment printr-un mesaj postat pe facebook.

“Marcel Ciolacu și PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie și români decât au fost Liviu Dragnea și PSD-ul său. Efectele măsurilor socialiste impuse de PSD se văd peste tot în economie. Nu este un secret că indicatorii care măsoară sănătatea economiei arată cel mai rău din ultimii 20 de ani.

Față de Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu nu s-a mulțumit doar să crească taxe și să împartă pomeni electorale. A venit și cu plafonări de prețuri. Până acum intervențiile cu bocancii în economie ale PSD au distrus piața energie, Exxon, CEZ si ENEL a plecat deja România, și piața lemnelor de foc. Urmează ca PSD, prin MF-PSD, să distrugă și piața RCA prin plafonarea prețurilor la prețul din martie anul trecut”, a scris Florin Cîțu pe facebook.

“Plafonarea prețurilor pentru polițele RCA penalizează și FALIMENTEAZA companiile sănătoase din piață asigurărilor”, consideră fostul premier.

“Care credeți că o să fie prima companie de asigurări care pleacă din România după ce MF-PSD adoptă această plafonare?”, se întreabă Florin Cîțu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Focar de rujeolă, într-o comunitate de romi. 15 copii au ajuns la spital

Un focar de rujeolă a fost descoperit de autorităţile sanitare din judeţul Bistriţa-Năsăud într-o comunitate de romi din oraşul Năsăud, după ce seara trecută...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice. Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă