25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiFemeie din Timiş, salvată de poliţişti după ce a fost ţinută sechestrată...

Femeie din Timiş, salvată de poliţişti după ce a fost ţinută sechestrată în Spania

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au înregistrat o sesizare referitoare la un caz de lipsire de libertate, comis pe teritoriul Spaniei, victima fiind o persoană în vârstă de 51 de ani. Aceasta era abuzată fizic şi ţinută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia sub supravegherea permanentă a concubinului său.

„Telefonul şi site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reuşind să aibă acces la telefon, în data de 27 august a.c., victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situaţia reală si rugându-l să se adreseze autorităţilor din România”, se arată în comunicat.

Astfel, Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş, cu sprijinul Centrulului de Cooperare Poliţienească Internaţională, a Biroului Atasatului de Afaceri Interne din Spania şi al Gardei Civile din Spania, în aceeaşi zi au localizat femeia ţinută sechestrată, aceasta fiind găsită împreună cu iubitul ei, în vârstă de 36 de ani, care o ţinea închisă în casă.

Bărbatul a fost reţinut pe teritoriul Spaniei, fiind obţinut împotriva acestuia şi un ordin de restricţie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă