28.9 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiFemeie din judeţul Suceava, cercetată pentru complicitate la contrabandă

Femeie din judeţul Suceava, cercetată pentru complicitate la contrabandă

Marfa era transportată în apropierea frontierei de mai multe persoane, care au abandonat însă coletele şi au fugit, doar femeia respectivă fiind găsită de poliţişti în zonă.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, duminică, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au observat, la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau, spre localitatea Ulma, colete voluminoase.

Aceste persoane au fost somate verbal de poliţiştii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. Poliţiştii de frontieră au identificat o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în judeţul Suceava, care nu-şi justifica prezenţa în zonă, precum şi patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparţin.

Femeia şi bunurile respective au fost duse la sediul sectorului, pentru cercetări, iar în colete poliţiştii de frontieră au descoperit aproximativ 100 de kilograme de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 de lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării şi urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă