6.1 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiFemeia înjunghiată de un tânăr în parcul din Făget a murit la...

Femeia înjunghiată de un tânăr în parcul din Făget a murit la spital

Soţul ei a murit pe loc în urma atacului, iar suspectul a fost arestat între timp pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor. Surse medicale au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că femeia de 59 de ani care a fost înjunghiată împreună cu soţul său într-un parc din Făget, judeţul Timiş, a murit la spital. Ea se afla internată în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara, unde fusese operată. În urma atacului, victima a suferit multiple traumatisme şi leziuni. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

Atacul a avut loc, miercuri, în parcul din Făget, când femeia şi soţul său s-au dus să facă mişcare. Cei doi s-au deplasat până acolo cu bicicletele,apoi le-au lăsat de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar ea a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge. Suspectul a fost căutat de peste 200 de poliţişti, ei fiind ajutaţi de o dronă şi un elicopter care a survolat zona.

Ionel Boldea a fost capturat în noaptea de miercuri spre joi, iar joi dimineaţă a fost dus la Spitalul Municipal Timişoara pentru recoltarea de probe biologice. În urma audierilor, procurorii au stabilit cum s-au petrecut faptele. ”În dimineaţa zilei de 03.07.2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. şi C.E, pe care nu le cunoştea, şi, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

După ce a comis fapta, bărbatul s-a deplasat cu o bicicletă în satul Temereşti, fiind surprins pe camerele de supraveghere. ”După comiterea faptelor, suspectul a părăsit localitatea, deplasându-se cu o bicicletă până în satul Teremeşti, jud. Timiş, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, N.A., pe care, de asemenea, nu o cunoştea, începând să o lovească şi pe aceasta cu pumnii şi cu un băţ, până când persoana vătămată a căzut la pământ. Aceasta a suferit vătămări ce au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie”, mai arată sursa citată.

Boldea a agresat apoi alte persoane. ”Suspectul şi-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoştea, D.A. şi D.I, exercitând şi faţă de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, se mai arată în comunicat.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, ulterior, Boldea a intrat într-o locuinţă şi s-a baricadat în baie. Poliţiştii l-au înconjurat, însă el a reuşit să fugă. A urcat în maşina găsită în curtea casei unde a încercat să se ascundă şi a demarat, dărâmând poarta. Poliţiştii au tras trei focuri de armă asupra maşinii, unul nimerind portiera. Boldea a abandonat  maşina într-o tufă, într-un şanţ de la marginea şoselei, între satele Temereşti şi Bichgi care aparţin de Făget.

În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a fost capturat în trafic. El se afla la volanul unei maşini, între localităţile Povergina şi Bichigi. În momentul capturării el nu a opus rezistenţă, a fost incoerent şi le-a spus politistilor că o icoană i-a spus să comită faptele. Bărbatul consumase trei droguri: cocaină, amfetamină şi marijuana. Magistraţii au dispus, joi seară, arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cele mai citite

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...
Ultima oră
Pe aceeași temă