16.1 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăLifestyleFanii nu-și pot reveni după ce l-au văzut pe Travis Kelce alături...

Fanii nu-și pot reveni după ce l-au văzut pe Travis Kelce alături de Taylor Swift, la Coachella

Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți printre alte celebrități din mulțime la popularul festival de muzică din California, cunoscut pentru atragerea unui număr impresionant de celebrități și influenceri, Coachella.

Imagini cu Taylor Swift alături de iubitul ei, starul NFL Travis Kelce, surprinși în timp ce urmăreau concertul rapperului Ice Spice la Coachella, au fost capturate de paparazzi.

Sâmbătă, 13 aprilie, duo-ul a atras atenția, fiind surprins de mai multe ori la festival. Clipurile recente în care se bucură de concert au devenit virale, iar tight end-ul de la Kansas City Chiefs și-a demonstrat forța și a făcut un gest demn de un iubit atent, ridicând cântăreața pentru a-i oferi o priveliște mai bună, scrie presa internațională.

Festivalul de muzică Coachella din California este recunoscut pentru capacitatea sa de a atrage celebrități și influenceri din întreaga lume.

În timpul primului weekend al evenimentului, Taylor Swift și Travis Kelce au fost surprinși urmărindu-l pe Jack Antonoff, unul dintre colaboratorii de lungă durată ai lui Swift, în timp ce acesta cânta alături de trupa sa, Bleachers.

După festival, cuplul s-a alăturat petrecerii de după Neon Carnival, unde Taylor Swift a fost văzută purtând o pălărie New Heights, ca un gest de recunoaștere pentru podcastul pe care iubitul său îl găzduiește împreună cu fratele său, Jason Kelce.

Coachella este unul dintre cele mai mari și mai populare festivaluri de muzică și arte din lume. Acesta se desfășoară anual în Indio, California, și adună în fiecare an mii de oameni din toate colțurile globului pentru a se bucura de muzică live, artă, modă și experiențe culturale variate.

Inițial lansat în 1999, Coachella a devenit un punct de referință în industria muzicală, atrăgând atât artiști de top, cât și talente emergente. Festivalul se desfășoară pe parcursul a două weekenduri consecutive în luna aprilie și prezintă o gamă largă de genuri muzicale, inclusiv rock, indie, pop, hip-hop, electronic și multe altele.

Pe lângă spectacolele muzicale, Coachella găzduiește și o varietate de instalații artistice interactive, zone de food-truck-uri cu mâncare delicioasă din bucătării diverse, activități de wellness și tehnologie, precum și o gamă largă de opțiuni de modă și lifestyle.

Festivalul Coachella este cunoscut și pentru aparițiile surpriză ale unor artiști de renume mondial, colaborări unice între artiști, precum și pentru influența sa puternică asupra tendințelor culturale și de modă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă