10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăEuroparlamentarul Tudor Ciuhodaru și deputatul Marius Ostaficiuc s-au alăturat AUR

Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru și deputatul Marius Ostaficiuc s-au alăturat AUR

Președintele AUR, George Simion, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Iași, înscrierea în AUR a europarlamentarului Tudor Ciuhodaru și a deputatul de Iași, Marius Ostaficiuc.

„Am venit astăzi la Iași pentru a vă asigura că ne luptăm cu Mihai Chirica și cu mafia PSD-PNL care domină orașul. Sunt printre oamenii care l-au cunoscut de aproape pe Mihai Chirica. Actualul primar este un mitoman. Omul minte cum respiră. Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianță pentru susținerea la Primăria Iași a doctorului Ciuhodaru. Mă aștept la colegii de la USR și la orice altă formațiune să o facă. Îi invit pe toți ieșenii de bună credință care înțeleg că Mihai Chirica trebuie îndepărtat să se alieze, cum o facem și noi, în spatele domnului doctor Tudor Ciuhodaru”, a spus președintele AUR, George Simion.

Medic de profesie, Tudor Ciuhodaru, în prezent europarlamentar, a contribuit la multe proiecte importante pentru România, inclusiv la programul european pentru combaterea cancerului. Acesta a subliniat în intervenția sa că Iașul este un oraș care merită mai mult, însă de fiecare dată fondurile și resursele au mers către alte zone ale țării, Capitala Moldovei fiind mereu lăsată la urmă.

„Uitați-vă cum arată orașul și să știți că este și orașul dumneavoastră. Sunt din categoria ieșenilor care s-au săturat. S-au săturat de promisiuni și de așteptare. Eu am deranjat de fiecare dată. În timp ce unii muncesc în Parlamentul European și la spital, alții merg pe la partid și nu fac decât să strice lucrurile pe care le construim. Din 1989 toți am acumulat frustrări. Suntem capitala istorică a României, un oraș care merită mai mult, iar de fiecare dată fondurile și resursele se duc către alte zone, iar Iașiul este lăsat în spate. Și-au văzut interesele personale și au uitat de acest oraș”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Echipei AUR Iași i s-a alăturat și deputatul Marius Ostaficiuc, acesta fiind nemulțumit de măsurile dictatoriale luate în PSD.

„Sunt un politician de cursă lungă, un luptător. Am fost de 23 de ani în PSD. Din momentul în care a venit Mihai Chirica în PSD partidul s-a dus la vale. (…) Am ajuns să văd la AUR mai multe obiective de stânga, mai multe acțiuni sociale decât face PSD astăzi. Pentru că se gândesc la ciolan au ocupat agenda publică cu aceste alegeri comasate”, a subliniat Marius Ostaficiuc în cadrul conferinței de presă. Recent, alături de Alianța pentru Unirea Românilor au venit peste 150 de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, sătui de incompetența PNL-PSD.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă