37.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiDrumuri rupte de ape. Unde se circulă pe creasta barajului

Drumuri rupte de ape. Unde se circulă pe creasta barajului

Circulația rutieră pe DN 66 – Defileul Jiului – a fost închisă între Bumbești Jiu și Petroșani, în urma viiturilor de pe râul Jiu. De asemenea, este blocat DN 66 A (Petroșani – Câmpul lui Neag), unde din cauza inundațiilor s-a rupt o porțiune de șosea. Pe DN66A Uricani – Câmpul lui Neag, la kilometrul 27+900 de metri, în județul Hunedoara, traficul auto este deviat provizoriu pe un drum logistic, pe creasta barajului.

Potrivit Centrului Infotrafic, a fost închisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 66, între Bumbești Jiu și Petroșani din cauza unei viituri generate de creșterea foarte mare a debitului râului Jiu. „Municipiul Lupeni, unde a fost declarată starea de alertă maximă de către autoritățile locale, este izolat complet din cauza imposibilității de a se mai circula dinspre Petroșani și spre Uricani”, a transmis Prefectura Hunedoara.

Tot din cauza viiturilor și a cantităților mari de apă ce au adus pe șosea aluviuni, pe DN1R, localitatea Sâncraiu, județul Cluj, circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate. Pe DN 57 B, orașul Oravița, județul Caraș-Severin, la kilometrul 1+200 de metri, din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând parțial și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat în oraș, circulându-se deviat.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă