4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialJustițieDirectoarea unei companii farmaceutice, reținută pentru delapidarea a 18 milioane de lei....

Directoarea unei companii farmaceutice, reținută pentru delapidarea a 18 milioane de lei. Ce făcea femeia cu banii

Directoarea unei companii farmaceutice a fost reținută sub acuzația că și-ar fi însușit din activul societății 18 milioane de lei pentru a-și achiziționa produse de lux.

„La data de 19 iulie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1 au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind fapte de delapidare”, a informat, joi, Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), prin intermediul unui comunicat de presă.

Astfel, în perioada 2022 – iunie 2023, femeia şi-ar fi însuşit din activul societăţii 18.000.000 de lei, atât prin transferuri de numerar, în conturile personale, cât şi prin achiziţionarea unor cantităţi însemnate de produse de lux, precum ceasuri în valoare totală de 7.800.000 de lei, parfumuri estimate la 1.000.000 de lei şi articole vestimentare în valoare de 3.000.000 de lei.

„În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost găsite şi ridicate 20 de ceasuri de lux, aproximativ un kg de bijuterii, mai multe băuturi, articole vestimentare şi genţi exclusiviste, precum şi produse electronice de lux, ce urmează a fi expertizate, în vederea stabilirii valorii acestora şi instituirii de măsuri asigurătorii”, arată sursa citată.

De asemenea, la data de 20 iulie, în cadrul aceluiaşi dosar, au fost puse în aplicare alte nouă mandate de percheziţie domiciliară şi 20 de mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti, vizate fiind societăţi comerciale din categoria celor care oferă produse de lux, societăţi în conturile cărora bănuita ar fi dispus virarea unor importante sume de bani.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă