22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăȘtirile zileiDin nou a fost haos pe calea ferată. Întârzieri mari după o...

Din nou a fost haos pe calea ferată. Întârzieri mari după o avarie la Regionala CF Timișoara

O avarie la alimentarea cu energie electrică pe raza Regionalei CF Timișoara a făcut ca cinci trenuri să aibă întârzieri între 100 și 300 de minute. Sâmbătă sunt posibile și alte întârzieri, anunță CFR Călători.

Conform CFR Călători, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza unor deranjamente ale infrastructurii de alimentare cu energie electrică a rețelei de tracțiune a trenurilor între stațiile Branișca – Ilia, s-au produs întârzieri în circulația trenurilor care au trecut prin zona afectată.

Trenurile CFR Călători care tranzitează segmentul afectat şi–au reluat circulaţia începând cu ora 7.00, ca urmare a redeschiderii circulaţiei feroviare.

Circulaţia trenurilor se realizează prin tractarea cu locomotive diesel asigurate de CFR Călători.

Până la normalizarea circulației există posibilitatea să se înregistreze şi alte întârzieri în circulația trenurilor.

Trenurile afectate până la ora 7.00, ca urmare a întreruperii energiei electrice la rețeaua de tracțiune a trenurilor:

* IR 472 cu o întârziere de aproximativ 300 minute
* IR 473 cu o întârziere de aproximativ 200 minute
* IR 1765 cu o întârziere de aproximativ 200 minute
* IR 347 cu o întârziere de aproximativ 100 minute
* R 2042 cu o întârziere de aproximativ 200 minute.

Tot pe magistrala 900, din cauza unor deranjamente în sistemul de alimentare cu energie electrică de la rețeaua de tracțiune a trenurilor între stațiile Atârnați – Roșiori Nord, ternul R 9307 a avut o întârziere de aproximativ 150 minute. Călătorii au fost preluați de un alt tren.

Sâmbătă, sunt posibile întârzieri pentru trenurile care trec prin zonele afectate, dar și pentru alte trenuri de pe relații adiacente, în condițiile în care călătorii de pe trenurile întârziate trebuie preluați.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă