39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentDIICOT a reținut două persoane care ar fi vândut ecstasy la SAGA

DIICOT a reținut două persoane care ar fi vândut ecstasy la SAGA

La data de 07.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cursul aceleiași zile, în timp ce se aflau în incinta unui complex din municipiul București unde avea loc un festival de muzică, adică la Romaero (SAGA), cei doi inculpați au fost depistați în timp ce vindeau mai multe comprimate de ecstasy, un drog de mare risc.

Aceste acțiuni au fost descoperite în urma actelor de urmărire penală desfășurate în cauză, iar autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica întregul context al infracțiunii.

Actele de urmărire penală efectuate în cauză au relevat că în aceeași zi , în timp ce se aflau în incinta unui complex din municipiul București în care se desfășura un festival de muzică,  aceștia au deținut și vândut  mai multe comprimate ecstasy (drog de mare risc). Astăzi  a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile,

se arată în comunicatul transmis de DIICOT.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă