30.3 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăPoliticăDiana Șoșoacă, acuzații aduse soțului. Senatoare susține că a fost agresată fizic...

Diana Șoșoacă, acuzații aduse soțului. Senatoare susține că a fost agresată fizic și emoțional

Poliția Capitalei a emis un ordin de protecție provizoriu pentru soțul Dianei Șoșoacă, la solicitarea senatoarei, notează Observator.

Potrivit informațiilor, soțul Dianei Șoșoacă a primit un ordin de protecție. Senatoarea a declarat la poliție că este victima unor agresiuni emoționale și trăiește o stare de temere, menționând că în trecut soțul ei a manifestat comportamente violente fizic. Deși numele lor nu au fost specificate în comunicatul oficial al Poliției Capitalei, surse din cadrul poliției au confirmat pentru sursa citată că este vorba despre Diana Șoșoacă și Silvestru Șoșoacă.

Comunicatul Poliției

“În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” se arată în comunicatul poliţiei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...

“Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc”, estimează Ludovic Orban

"Experimentul Cârstoiu va lua sfârșit brusc", estimează Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, referindu-se la candidatul PSD - PNL la funcția de primar general...

Rusia – Ucraina, ziua 761. Conferința pentru Securitatea Mării Negre se desfășoară în Bulgaria

Cea de-a doua ediție a Conferinței pentru Securitatea Mării Negre (Black Sea Security Conference) se desfășoară la Sofia și este organizată, în colaborare, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă