26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiDeputat PNL prins cu alcool la volan. Ce scuze aduce acesta

Deputat PNL prins cu alcool la volan. Ce scuze aduce acesta

Ben Oni Ardelean a fost prins în trafic, în Sectorul 1 al Capitalei, de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, având o concentrație de 0,11 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au verificat documentele și l-au amendat cu 1.305 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru 90 zile.

Deputatul PNL a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că va contesta amenda Poliției Rutiere, pentru că alcoolemia a apărut din cauza tratamentului pentru inimă, pe care îl urmează.

„Am fost oprit în trafic și mi-au pus alcooltestul. Nu băusem, dar din cauza unui tratament de tensiune, care pleacă și de la niște bomboane cu rom sau de Listerin. Polițistul a constatat, eu voi contesta. Am cerut al doilea test, dar nu s-a aprobat. Oricine vede concentrația își dă seama ca nu e vorba de alcool acolo”, a spus, pentru MEDIAFAX, deputatul PNL.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă