14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiDeputat PNL prins cu alcool la volan. Ce scuze aduce acesta

Deputat PNL prins cu alcool la volan. Ce scuze aduce acesta

Ben Oni Ardelean a fost prins în trafic, în Sectorul 1 al Capitalei, de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, având o concentrație de 0,11 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au verificat documentele și l-au amendat cu 1.305 de lei și i-a fost suspendat permisul pentru 90 zile.

Deputatul PNL a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că va contesta amenda Poliției Rutiere, pentru că alcoolemia a apărut din cauza tratamentului pentru inimă, pe care îl urmează.

„Am fost oprit în trafic și mi-au pus alcooltestul. Nu băusem, dar din cauza unui tratament de tensiune, care pleacă și de la niște bomboane cu rom sau de Listerin. Polițistul a constatat, eu voi contesta. Am cerut al doilea test, dar nu s-a aprobat. Oricine vede concentrația își dă seama ca nu e vorba de alcool acolo”, a spus, pentru MEDIAFAX, deputatul PNL.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă