36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalDeclarația lui Mbappe a deranjat-o pe lidera partidului de extremă dreapta

Declarația lui Mbappe a deranjat-o pe lidera partidului de extremă dreapta

Reacția liderei partidului francez de extremă dreapta, Marine Le Pen, în urma declarației căpitanului Echipei Naționale franceze, Kylian Mbappe, nu pare să fie una pozitivă.

Înainte de meciul cu Portugalia din sferturile de finală de la Euro2024, Kyliam Mbappe a dat o declarație pentru a mobiliza statul francez să iasă la vot pentru că, după părerea lui, este urgent, insistând pe ideea că nu poate lăsa țara să cadă în mâinile extremei drepte.

În urma spuselor fotbalistului, Marine Le Pen a declarat vineri, 5 iulie, că „Kylian Mbappe este fără îndoială un fotbalist foarte bun”, dar francezii s-au săturat „să li se dea lecţii”, criticând astfel expunerea publică a căpitanului echipei de fotbal a Franţei.

 Această tendinţă a actorilor, fotbaliştilor şi cântăreţilor de a veni să le spună francezilor ce ar trebui să voteze (…) începe să fie foarte rău resimţită în ţara noastră.

-exprimă Marine Le Pen

Atunci când sunt milionari sau chiar miliardari care trăiesc în străinătate, care vorbesc cu oameni care câştigă 1.300, 1.400 de euro pe lună, care au norocul să trăiască bine, chiar foarte bine, să fie protejaţi de insecuritate, sărăcie şi şomaj (…) cred că ar trebui să-şi păstreze o formă de rezervă”.

-insistă Marine Le Pen
Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă