11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportAlte sporturiDavid Popovici a obținut locul șapte la ștafetă: "Încercăm să ne luăm...

David Popovici a obținut locul șapte la ștafetă: “Încercăm să ne luăm revanşa în probele individuale”

Înotătorul David Popovici a declarat marți seara, după ocuparea locului al șaptelea în finala probei masculine de ștafetă 4×50 m liber la Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni, determinarea de a reveni în probele individuale. Popovici și colegii săi au lăsat în urmă finala de ștafetă, pledând pentru o revanșă în competițiile individuale ce vor urma.

“Chiar dacă am obţinut locul 7 am avut nişte competitori foarte buni. Momentan mai buni decât noi la proba asta foarte scurtă. Încercăm să ne luăm revanşa în probele individuale. Dar finalişti europeni sună foarte bine. În plus ne-am îmbunătăţit şi timpul, deci misiunea a fost îndeplinită”, a spus Popovici.

“Mie nu mi s-a părut o cursă dificilă. A fost scurtă, rapidă… s-a desfăşurat foarte repede, iar noi ne-a simţit bine împreună ca echipă. Mă bucur că fiecare dintre noi a înotat mai bine decât de dimineaţă şi timpul final e mai bun. Aşa că e tot ce ne puteam dori”, a adăugat el.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă