25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDâmboviţa: Bărbat amendat după ce a sunat la 112 reclamând că a...

Dâmboviţa: Bărbat amendat după ce a sunat la 112 reclamând că a fost tâlhărit de un şofer

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, un bărbat a sesizat poliţiştii, vineri seară, despre faptul că ar fi fost deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani, de un bărbat necunoscut, care l-a luat la ocazie din Târgovişte până la Pietrari.

Suspectul a fost identificat rapid de poliţişti, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că se ocupa de transportul ilegal de persoane.

Sâmbătă, Poliţia Dâmboviţa a anunţat însă că, în urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, sprijiniţi de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte, s-a stabilit că bărbatului de 50 de ani, care a sesizat prin 112 că a fost deposedat de bani, i-ar fi căzut din buzunar, de fapt, banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului cu care a mers la ocazie.

Şoferul care făcea transport de persoane ilegal a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus reţinerea certificatului şi plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

La rândul său, bărbatul are a alarmat fals sistemul 112 a fost amendat cu o mie de lei.

Poliţiştii spun că bărbtul care a sesizat fapta avea urme de violenţă pe faţă, în momentul respectiv, dar ulterior a recunoscut că a căzut, fără a fi lovit de cel reclamat.

Cele mai citite

Un adolescent israelian dispărut a fost găsit mort în Cisiordania

Armata și poliția israeliană au declarat că trupul unui adolescent israelian dispărut, care a fost probabil ucis într-un atac palestinian, a fost găsit sâmbătă...

Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, despre avansurile primite: “La început mă deranja”

Irina Deleanu, în vârstă de 48 de ani și șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică, impresionează cu o siluetă de invidiat, rezultat al unei...

Rusia – Ucraina, ziua 759: Piloți de vânăyoare ucraineni, antrenați în Franța

Viitori piloţi de vânătoare ucraineni care ar putea zbura cu avioane americane F-16 sunt antrenaţi în sudul Franţei de către forţele aeriene, a anunţat...
Ultima oră
Pe aceeași temă