36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialCum a fost alertată Poliția de un bărbat monitorizat electronic ce s-a...

Cum a fost alertată Poliția de un bărbat monitorizat electronic ce s-a spânzurat

Un bărbat monitorizat electronic de Poliţie din cauza mai multor infracţiuni grave s-a spânzurat, oamenii legii fiind alertaţi de dispozitivul special montat, transmite Realitatea Plus.

Conform IPJ Vrancea, miercuri dimineaţă, la Compartimentul de Supraveghere a Monitorizării Electronice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea a fost primită o alertă generată de dispozitivul montat unei persoane supravegheate, de 38 ani, din comuna Goleşti.

Deplasată de urgenţă la faţa locului, patrula de poliţie a pătruns în curtea locuinţei persoanei şi a constatat că aceasta s-a spânzurat.

Ambulanţa sosită la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

Pe numele persoanei decedate fusese emis ordin de protecţie, cu monitorizare electronică pentru 3 luni, începând cu data de 5 iulie, pentru fapta de violenţă în familie, faţă de fosta concubină.

Poliţiştii vrânceni continuă cercetările pentru ucidere din culpă.

Un bărbat din Craiova a fost găsit spânzurat în parc

„În aceasta dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că într-un parc din Craiova se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat persoana în cauza, stabilind că este un bărbat de 63 de ani, din Craiova. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj din cadrul SAJ Dolj, care a constatat decesul bărbatului”, a informat IPJ Dolj.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă