7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentCrimă într-un hotel din Padina. Alex Velea și Alina Eremia, aflați în...

Crimă într-un hotel din Padina. Alex Velea și Alina Eremia, aflați în același hotel, au fost audiați ca martori

Un bărbat a fost asasinat într-un hotel în timp ce, în același hotel, erau cazate mai multe vedete, printre care s-ar fi numărat Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.

Hotelul de lux unde s-a comis crima se află în zona montană Padina, situată pe raza comunei Moroeni (județul Dâmbovița). Surse din cadrul anchetei au afirmat că, printre martorii audiați, s-ar fi numărat Alina Eremia și Alex Velea.

Suspecți de comiterea crimei sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani. Ei au fost deja reținuți de către polițiști. Se pare că suspecții sunt frați.

Victima crimei este un bărbat în vârstă de 41 de ani. Identitatea victimei încă nu a fost făcută publică. Scandalul dintre victimă și cei trei ucigași ar fi pornit de la muzica difuzată la o petrecere din acel hotel.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Sindicaliștii din Sănătate pichetează astăzi spitalele

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" continuă astăzi protestele, în intervalul orar 12:00 – 12:30, în timpul pauzei de masă, urmând a fi pichetate unităţile sanitare, "fără...

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă