23.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSocialConflict între mai multe persoane la Măneşti, inclusiv candidaţi. Două au ajuns...

Conflict între mai multe persoane la Măneşti, inclusiv candidaţi. Două au ajuns la spital

Un conflict spontan a avut loc, duminică, în localitatea dâmboviţeană Măneşti, în care au fost implicaţi şi candidaţi, poliţiştii au intervenit cu spray-uri lacrimogene şi două persoane au ajuns la spital, informează IPJ Dâmboviţa.

“La data de 9 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Măneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că membri unei familii au tras de o persoană să o bage într-un autoturism. În urma deplasării la faţa locului şi din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism ar fi vrut să îl parcheze şi i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violenţe. Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcţia de primar şi un candidat la funcţia de consilier local, însoţiţi de o altă persoană. La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi de 30 şi 56 de ani ar fi fost agresaţi fizic de cele trei persoane reclamate”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, un alt bărbat, de 53 de ani, candidat la funcţia de primar din comună, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de aceleaşi persoane.

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind utilizat spray-ul iritant lacrimogen. Persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi pentru stabilirea circumstanţelor producerii conflictului.

“Cele două persoane agresate fizic au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

VIDEO. Maria Dragomiroiu, la un pas să-și piardă viața

Maria Dragomiroiu are o viață de poveste. De la o copilărie trăită în sărăcie lucie, la artistul consacrat, atât de iubit de public de...

VIDEO. Jorge a pierdut 350.000 de euro: “A durut!”

În ultima vreme, lui Jorge îi merge cu adevărat bine și nu ezită să se laude cu asta. Dar, în trecut, artistul a avut...

Columbia investighează presupusele interceptări telefonice ale magistraților Curții Constituționale

O anchetă a fost deschisă în Columbia în legătură cu posibile interceptări ilegale ale convorbirilor magistraţilor. Preşedintele ţării, Gustavo Petro, a negat luni că...
Ultima oră
Pe aceeași temă