13 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiCod portocaliu de furtună la Sibiu, de unde va decola Papa Francisc

Cod portocaliu de furtună la Sibiu, de unde va decola Papa Francisc

UPDATE: Pentru mai multe localități din județul Sibiu, meteorologii au modificat codul galben, aflat deja în vigoare, în cod portocaliu.

———————————————

Plecarea Papei Francisc din România era programată duminică la ora 17.00, cu avionul, de pe aeroportul din Sibiu, exact în perioada în care este în vigoare codul galben de furtună.

Din cauza vremii nefavorabile, și traseul coloanei oficiale în care se află Suveranul Pontif, de la Sibiu spre aeroport, a fost modificat. 

Meteorologii ANM avertizează că în judeţul Sibiu, în localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu, Sălişte, Şeica Mare, Şelimbăr, Roşia, Ocna Sibiului, Axente Sever, Slimnic, Loamneş, Cristian, Şura Mare, Micăsasa, Păuca, Vurpăr, Şura Mică, Şeica Mică, Mihăileni și Ludoş, se vor semnala averse care vor cumula local 25-30 litri / mp, descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului, precum şi grindină de mici dimensiuni.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

DNA Bisericesc credincioșii cer Sfântului Sinod să-i grăbească înființarea!

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, Înalt Prea Sfințitul Calinic, a declanșat o dezbatere aprinsă după ce a afirmat că nu a fost informat despre...

Suma colosală necesară pentru reconstrucţia Ucrainei

Banca Mondială şi Comisia Europeanã au publicat un nou raport privind suma necesarã pentru reconstrucția Ucrainei, document în care se estimează cã noile...

Odată cu venirea primăverii, România optează pentru un viitor mai verde

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a făcut un anunț important în cadrul unei conferințe de presă la Prefectura Constanța, dezvăluind că programele Rabla Clasic...
Ultima oră
Pe aceeași temă