9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSocialCNAIR anunță că dă drumul la lucrările de reabilitare ale podului de...

CNAIR anunță că dă drumul la lucrările de reabilitare ale podului de la Cernavodă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) anunță că marți reîncep lucrările de reabilitare ale podului de la Cernavodă.

Potrivit reprezentanților CNAIR, este prima etapă din acest an a lucrărilor de reabilitare de la podul de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, între kilometrii 155 și 161, conform stiripesurse.ro.

Lucrarea se va desfășura în intervalul 15 februarie – 21 aprilie.

În timpul sezonului estival, pe podul de la Cernavodă nu se vor face lucrări pentru a nu perturba traficul către litoral. Operațiunea va reîncepe în partea a doua a anului, iar termenul de finalizare al contractului de execuție este data de 12 februarie 2023.


CNAIR anunță că vă da startul lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă, criculându-se deviat de mai bine de un anPe Autostrada A2, între kilometrii 160 (Cernavodă) și 156+800 de metri (Fetești), șoferii care se deplasează dinspre Constanța către București sunt nevoiți să meargă deviat, pe celălalt sens. Se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Limita de viteză instaurată temporar în zonă este de 50 km/h.

Lucrările de la Cernavodă vor continua până pe data de 27 mai. Restricțiile se vor ridica în sezonul estival, iar lucrările se vor relua în toamnă. Termenul de finalizare este de doi ani.

Un constructor român efectuează lucrările de reabilitare. Valoarea lucrărilor este de 67 de milioane de lei. Podul de la Cernavodă a fost dat în circulație în anul 1987. De atunci, a fost supus doar unor lucrări superficiale de acoperire a craterelor apărute în carosabil, conform promotor.ro.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

COMES S.A. – tur de forță în Egipt

Zeci de mii de profesioniști în domeniul energiei din întreaga lume s-au reunit saptămâna trecută în Cairo, pentru trei zile de networking în cadrul...

Conducerea ascunde sub preș problemele din instituție

Într-un act fără precedent, conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a emis un drept la replică fără a furniza argumente solide, acuzând...

PSD și PNL îi testează pe români! Se creionează o nouă alianță

Social democrații și liberalii par să îi testeze pe români, la alegerile europarlamentare. Politicienii vor să vadă dacă populația dorește ca alianța dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă