14 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Ciolacu supărat foc. Dictatură la congresul PNL

Marcel Ciolacu, președintele PSD, vede dictatură în ceea ce privește organizarea congresului PNL. „Doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalității”, spune liderul social-democrat.

„Dictatură, în cea mai pură formă a ei! La 1.000 de cazuri și 19 decese pe zi, au interzis celui mai mare partid din România să-și țină alegerile interne. În schimb, la aproape 8.000 de cazuri și 140 de decese pe zi, au aranjat legile pentru ca partidul prezidențial să-și țină mărețul congres”, a transmis sâmbătă pe Facebook Marcel Ciolacu.

El crede că organizarea congresului este un „atentat la siguranța națională”.

„Cinism și iresponsabilitate! Nimeni nu și-a permis să pună sănătatea și chiar viața românilor în pericol așa cum au făcut-o Iohannis, Cîțu, Orban și restul slugilor prezidențiale. Un veritabil atentat la siguranța națională! Au mers însă prea departe! Actualul Guvern va pleca – rapid! – prin moțiune de cenzură! Iar un președinte împotriva românilor și total rupt de realitate nu poate fi partenerul de dialog prevăzut de Constituția României”, a mai scris liderul PSD pe rețeaua de socializare.

Acesta susține că „doar anticipatele mai pot readuce România pe calea normalității”.

Liberalii s-au întrunit, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-și alege președintele pentru următorii patru ani, într-un congres la care vor participa aproximativ 5.000 de oameni. În cursă s-au înscris Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Ultima oră
Pe aceeași temă