7.1 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăLifestyleChef Scărlătescu a călcat pe bec. A urcat cu mașina la celebra...

Chef Scărlătescu a călcat pe bec. A urcat cu mașina la celebra Poartă din Vama Veche, iar internauții l-au criticat imediat. “Cam de prost gust”

Chef Scărlătescu a fost lovit de un val de “hate” din partea urmăritorilor, asta după ce a ajuns cu mașina la celebra Poartă din Vama Veche.

După ce a postat pe Instagram două fotografii în care arată cum a ajuns cu mașina până la intrarea celebră, reacțiile au apărut imediat!

Scărlătescu, aspru criticat

„Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ala și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul.

„Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”

„Maxim țărăneală de super prost gust!”

„Câți oameni ai deranjat să urci mașina acolo?”, au comentat alți internauți.

”Nu cumva a intrat și cu mașina în apă?”

”Chiar s-a stricat Vama”

”Bine că nu s-a urcat pe poartă, putea mai mult”

”Doamne ferește! Până unde s-a cocoțat cu mașina!”

”La ce vă mai miră?? La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă”

”Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea de pe Facebook, relatează România TV.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Hidroelectrica lansează o nouă licitație pentru centrala Vidraru. Contract de 188 de milioane de euro

Hidroelectrica a reluat licitaţia pentru retehnologizarea amenajării hidroenergetice Vidraru, prin intermediul sistemului electronic de achiziţii publice (SEAP), informează compania, printr-un comunicat. Valoarea estimată a contractului...

Bilanț DNA 2023. Printre dosarele de memorabile, cel al lui Dumitru Buzatu

Procurorul-șef al DNA, Marius Voineag, a prezentat, luni, bilanțul instituției pentru anul 2023. În discursul său, acesta a precizat că este conștient de...

Ryanair scumpește biletele cu 10%

Michael O'Leary, directorul general al Ryanair a avertizat că cei care călătoresc cu avionul se vor confrunta în această vară cu preţuri mai ridicate...
Ultima oră
Pe aceeași temă