21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCe a cauzat prăbușirea BITCOIN

Ce a cauzat prăbușirea BITCOIN

Scăderea preţurilor a fost determinată de o serie de factori: creşterea controlului pe state precum China l-au impus pieţei de criptomonede, impactul asupra mediului al minatului de criptomonede şi îngrijorările că activul în general nu deţine nicio valoare inerentă.

„Nu m-aş grăbi să cumpăr Bitcoin şi nu văd niciun motiv să-l deţin chiar acum”, a declarat Minerd pentru CNBC.

Poziţia actuală a lui Minerd este cu atât mai interesantă cu cât în trecut a fost un fan al criptomonedei. În decembrie, el a declarat pentru Bloomberg News că ar trebui să coste „aproximativ 400.000 de dolari”.

Dar, în mai, Minerd a scris pe Twitter că criptomonedea a devenit o bula speculativă similară celei din secolul al XVII-lea care implică preţuri exagerate pentru bulbii de lalele.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

VIDEO. A câștigat primul titlu de campion mondial la snooker. Englezul Kyren Wilson l-a învins pe Jak Jones

Kyren Wilson a obținut primul său titlu de campion mondial la snooker, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 18-14, pe galezul...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă