6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCaraş- Severin: Un tânăr şi-a împuşcat mortal fratele la o partidă de...

Caraş- Severin: Un tânăr şi-a împuşcat mortal fratele la o partidă de vânătoare

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, accidentul de vânătoare a avut loc la ora 22.27, iar Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată prin numărul unic de urgenţe 112.

Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 27 de ani  a plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său de 16 ani şi cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localităţile Iaz şi Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deţinută legal de acesta.

”Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din maşină împreună cu fratele său, şi s-ar fi poziţionat într-un lan de porumb, cu scopul de a aştepta vânatul. La un moment dat, acesta ar fi observat mişcare în lan şi crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcţia respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împuşcat”, se arată în comunicat.

Tânărul de 16 ani a fost transportat de urgenţă la spital, în Caransebeş, însă acolo a decedat. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului, inclusiv cercetarea autoturismului cu care s-au deplasat cele trei persoane spre partida de vânătoare. Au fost ridicate două arme de vânătoare şi telefoane mobile.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru  ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă