19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleBritney Spears dezvăluie că a făcut un avort pentru că Justin Timberlake...

Britney Spears dezvăluie că a făcut un avort pentru că Justin Timberlake nu și-a dorit un copil

Britney Spears a povestit o experiență dureroasă pe care a ținut-o doar pentru ea timp de aproximativ 20 de ani.

În cartea sa de memorii “The Woman in Me”, care urmează să apară în curând, vedeta pop dezvăluie că, atunci când a fost împreună cu Justin Timberlake, a rămas însărcinată cu el, dar a făcut avort, confirmă PEOPLE.

“A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie”, a scris ea despre sarcină. “L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată”, a scris ea despre avort. “Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată”.

“Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea”, a scris ea despre avort.

În cele din urmă, Britney Spears are doi copii cu fostul soț Kevin Federline – Sean Preston, în vârstă de 18 ani, şi Jayden James, în vârstă de 17 ani.

Spears şi Timberlake au început să se întâlnească când ea avea 17 ani, iar el 18 ani.

Spears își va lansa mult așteptatele memorii pe 24 octombrie.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă